Sabtu, 27 Oktober 2012

Macam mana?

antara makanan yang disediakan untuk sarapan pagi semasa kursus 
minggu lepas...yang menarik minat adalah kuih ketayap hijau yang berbelang coklat tu..
dibelek-belek dan dan bincang dengan kawan-kawan macamana kuih ni boleh jadi macam ni..
setakat ni masih belum dapat jawapannya..
kedudukan biasa
bahagian bawah
selidik lagi

8 ulasan:

  1. Assalamualaikum... :)
    sedap plak nampak ketayap ni.. jalur2 nye tu.. mmg creative.. :) nani pun suka makan ketayap.. sbb time pegnen ni, mmg suka makan benda manis.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam..memang sedap kuih ni..akak ni pantang nampak kuih kaler hijau..jalur2 tu org yg seni juga yang buat sehalus tu..mak yong kena kurangkan gula..

      Padam
  2. Salam. hairan bin ajaib, macam mana boleh keluar belang-belang tu ya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mak aji... google pun belum jumpa lagi cara step by step..mungkin lepas ada yg akan masukkan ke you tube

      Padam
  3. Salam kak..tgh pikir jgk..mcm kek lapis tuh nampak jgk idea belangnya..mungkin ms menggoreng tuh dia roundkan serbuk koko ker diatasnyer?

    BalasPadam
  4. Ini namanya kerja orang rajin... sedapnya.. tapi malasnya nak buat..

    BalasPadam